C'est Marcèl

C'est Marcèl is een Cadeauwinkel gelegen aan Ootmarsumsestraat 30 in Almelo.

Meer informatie over C'est Marcèl in Almelo

In de tekst worden verschillende workshops aangeboden, zoals 'Barista basis', 'Haak je eigen woonmand', 'Maak je eigen Art-Journal' en 'Aquarel op handgeschept papier'. De workshops vinden plaats op verschillende data, maar er worden geen specifieke datums genoemd. Daarnaast worden er ook nieuwe artikelen aangeboden, zoals kaarten, posters, stationairy, een notebook en verschillende cadeaubonnen. Ook worden er verschillende productgroepen genoemd, waaronder Klippan plaids, kaarten en posters, koken, eten en drinken, home & garden, haken, breien en macrameeën, en tuin, balkon en dakterras. Ten slotte worden mensen uitgenodigd om C'est Marcèl te volgen op Instagram en zich aan te melden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat C'est Marcèl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C'est Marcèl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C'est Marcèl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C'est Marcèl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar C'est Marcèl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C’est Marcèl

Bezoekers bekeken ook