Cafetaria Frietstation

Cafetaria Frietstation is een Cafetaria gelegen aan Anemoonstraat 1 in Almelo.

Meer informatie over Cafetaria Frietstation in Almelo

Sinds 5 mei 2020 zijn de eigenaren van een sfeervolle cafetaria in de Anemoonstraat 17601 CV Almelo. Ze zijn trots op de topkwaliteit, service, hygiëne en vriendelijk personeel die zij bieden. Op hun website kunnen klanten informatie vinden over het assortiment, de openingstijden en aanbiedingen. Ze maken zelf huisgemaakte hamburgers van 100% puur rundvlees en het vlees wordt geleverd door een regionale slagerij. Daarnaast maken ze gebruik van verse bonen en melk voor hun koffie. De website is ontworpen door D.Smid.

Wil je weten wat Cafetaria Frietstation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Frietstation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Frietstation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Frietstation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Cafetaria Frietstation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Frietstation

Bezoekers bekeken ook