Cafetaria Jasmijn

Cafetaria Jasmijn is een Snackbar gelegen aan Hofkampstraat 69 in Almelo.

Meer informatie over Cafetaria Jasmijn in Almelo

De cafetaria Jasmijn in Almelo staat bekend om zijn unieke aanpak. Ze maken namelijk hun eigen friet van verse aardappelen van hoge kwaliteit. Ook het assortiment snacks is met zorg samengesteld, waardoor je altijd kunt genieten van de lekkerste snacks. Daarnaast bieden ze een ruime keuze aan heerlijke broodjes, van een broodje hamburger tot een luxe lunchbroodje. Als je contact wilt opnemen met de cafetaria, kun je bellen naar 0546-627867 of een e-mail sturen naar info@cafetariajasmijn.nl. Je vindt de cafetaria in Almelo, Nederland. Kom dus zeker eens langs! Voor de openingstijden en het menu van de maand kun je op hun website kijken.

Wil je weten wat Cafetaria Jasmijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Jasmijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Jasmijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Jasmijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Cafetaria Jasmijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Jasmijn

Bezoekers bekeken ook