Cafetaria Ter Maat

Cafetaria Ter Maat is een Restaurant gelegen aan Nachtegaalstraat 49 in Almelo.

Meer informatie over Cafetaria Ter Maat in Almelo

Bij Ter Maat kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je aan het rad draaien en maak je direct kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je snel en eenvoudig op hun eigen website bestellen en zij zorgen ervoor dat het eten op het door jou gekozen tijdstip wordt bezorgd. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Ter Maat bevindt zich aan de Nachtegaalstraat 49 in Almelo en de bezorgtijden zijn niet specifiek vermeld.

Wil je weten wat Cafetaria Ter Maat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Ter Maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Ter Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Ter Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Cafetaria Ter Maat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Ter Maat

Bezoekers bekeken ook