Car Plaza

Car Plaza is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Eilandstraat 1a in Almelo.

Meer informatie over Car Plaza in Almelo

In deze tekst worden verschillende auto's te koop aangeboden. Het gaat onder andere om een BMW 1-serie en een BMW 4-serie GranCoupé. Daarnaast worden er ook Ford Fiesta's, een Land Rover Range Rover Evoque, een Mercedes 190-serie en een Mercedes S-klasse aangeboden. Ook zijn er een Opel Corsa, een Peugeot 207 en een Seat Altea en Seat Ibiza te koop. De auto's worden allemaal beschreven met details zoals de kilometerstand, de aanwezigheid van airconditioning en het onderhoudsverleden. De tekst benadrukt dat de auto's in goede staat zijn en klaar zijn om te rijden.

Wil je weten wat Car Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Car Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Car Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Car Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Car Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Car Plaza

Bezoekers bekeken ook