Carglass

Carglass is een Autoruitreparatie gelegen aan Windmolen 4 in Almelo.

Meer informatie over Carglass in Almelo

Bij Carglass® Almelo kunt u terecht voor het herstellen van autoruitschade, het blinderen van uw autoruiten en het vervangen van uw ruitenwissers. Ze proberen altijd eerst de autoruit te repareren voordat ze deze vervangen, om tijd en geld te besparen. Als de autoruit toch vervangen moet worden, kalibreren ze de camera in de voorruit voor uw veiligheid. Carglass® Almelo is gevestigd op industrieterrein De Windmolen en biedt verschillende faciliteiten aan, zoals een gratis leenfiets en een wachtruimte met gratis koffie en thee. Ze zijn actief in verschillende regio's en werken samen met verzekeraars. Kortom, bij Carglass® Almelo bent u aan het juiste adres voor al uw autoruitschade.

Wil je weten wat Carglass verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carglass of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carglass? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carglass het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Carglass reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carglass

Bezoekers bekeken ook