CaroDeco

CaroDeco is een Meubelmakerij gelegen aan Jan van Galenstraat 2 in Almelo.

Meer informatie over CaroDeco in Almelo

Carodeco is een familiebedrijf dat is opgericht door Johnny en Carolien. Ze begonnen met het maken van bloemstukken, maar Johnny besloot al snel om zijn droom na te jagen en op maat gemaakte meubels te verkopen onder de naam CaroDeco. In het begin waren dit voornamelijk steigerhouten meubelen, maar inmiddels is Carodeco uitgegroeid tot een bedrijf dat meubels op maat maakt van verschillende materialen, zoals veranda's en keukenkastjes. Ze gaan graag de uitdaging aan om iets moois te creëren, of het nu gaat om veranda's, tuinmeubelsets, keukentafels of tv-kasten. Daarnaast maken ze ook decoratiepanelen en leuke borrelplanken. Als u een offerte wilt aanvragen, kunt u contact opnemen of langskomen voor een kopje koffie.

Wil je weten wat CaroDeco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CaroDeco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CaroDeco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CaroDeco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar CaroDeco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CaroDeco

Bezoekers bekeken ook