Castle of Curls

Castle of Curls is een Kapper gelegen aan Grotestraat 59 in Almelo.

Meer informatie over Castle of Curls in Almelo

Bij Castle of Curls in Almelo ben je aan het juiste adres voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van jouw krullen. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle krultypes en leren je ook hoe je thuis je haar kunt verzorgen voor minder pluis, meer volume en gedefinieerdere krullen. In hun salon en webshop bieden ze een uitgebreide selectie van producten en hulpmiddelen om het beste uit je krullende kapsel te halen. Als je benieuwd bent naar hun werk, kun je op hun Instagram kijken of op hun website naar de behandelingen. Het team hoopt je snel te zien!

Wil je weten wat Castle of Curls verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Castle of Curls of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Castle of Curls? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Castle of Curls het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Castle of Curls reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Castle of Curls

Bezoekers bekeken ook