Centr. Welz. Sport Zwemonderw.

Centr. Welz. Sport Zwemonderw. is een gelegen aan Christoffelstraat 12 in Almelo.

Meer informatie over Centr. Welz. Sport Zwemonderw. in Almelo

Zwemschool de Walvis biedt zwemlessen aan volgens Het Nieuwe Zwemonderwijs, waarbij kinderen in 120 minuten achter elkaar kunnen werken aan hun A-diploma en in 60 minuten aan hun B-diploma. Tijdens de lessen worden alle oefeningen aangeboden in blokken, waarin kinderen leren zwemmen en kunnen spelen en pauzes kunnen nemen. De zwemlessen worden gegeven in groepjes van maximaal 10 kinderen per zwemonderwijzer. Daarnaast hecht de zwemschool waarde aan het leren overleven in het water in onverwachte situaties. Zwemschool de Walvis heeft ervaring met Het Nieuwe Zwemonderwijs op verschillende locaties en biedt ook de mogelijkheid om zwemleraar te worden.

Wil je weten wat Centr. Welz. Sport Zwemonderw. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centr. Welz. Sport Zwemonderw. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centr. Welz. Sport Zwemonderw.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centr. Welz. Sport Zwemonderw. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Centr. Welz. Sport Zwemonderw. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centr. Welz. Sport Zwemonderw.

Bezoekers bekeken ook