Chicken Express I De Buitenhaven Almelo

Chicken Express I De Buitenhaven Almelo is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 107 in Almelo.

Meer informatie over Chicken Express I De Buitenhaven Almelo in Almelo

Chicken Express heeft een nieuwe app gelanceerd waar je hun bestsellers kunt bestellen. Enkele van hun populaire gerechten zijn de Zinger Burger, Drumstick Menu, Fried Chicken Burger, Kip Bites Menu, Grilled Chicken Burger en Tender Menu. Deze gerechten variëren in prijs van €8,50 tot €12,99 en worden allemaal geserveerd met patat en een blikje fris. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van Chicken Express.

Wil je weten wat Chicken Express I De Buitenhaven Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chicken Express I De Buitenhaven Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chicken Express I De Buitenhaven Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chicken Express I De Buitenhaven Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Chicken Express I De Buitenhaven Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chicken Express I De Buitenhaven Almelo

Bezoekers bekeken ook