Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer

Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer is een Christelijke kerk gelegen aan Hofkampstraat 41 in Almelo.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer in Almelo

De website van CGK Almelo is momenteel in aanbouw. Op zondagen worden er twee erediensten gehouden, een ochtenddienst om 9:30 uur en een middagdienst om 16:30 uur. Alle diensten worden live uitgezonden met beeld via YouTube en kunnen ook achteraf worden teruggekeken op de YouTube-pagina van CGK Almelo. Daarnaast kunnen de diensten live worden beluisterd via Kerkdienstgemist en zijn ze ook achteraf te beluisteren via de website. Het adres van CGK Almelo is Hofkampstraat 41 in Almelo, Nederland. Voor meer informatie kun je contact opnemen via website@cgkalmelo.nl.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Eben-Haëzer

Bezoekers bekeken ook