Christi Footcare

Christi Footcare is een Schoonheidssalon gelegen aan Parterre 21 in Almelo.

Meer informatie over Christi Footcare in Almelo

U bent van harte welkom bij Christi Footcare, waar u terecht kunt voor al uw voetklachten. Christi Batawangge-Latuputty, gediplomeerd medisch pedicure, staat voor u klaar en behandelt normale voeten met of zonder klachten, evenals diabetische, reumatische en overige risicovoeten. Christi Footcare is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en afhankelijk van uw zorgverzekeraar kunt u mogelijk een vergoeding krijgen voor de behandeling. U kunt een kijkje nemen op de website of contact opnemen voor een afspraak. De praktijk bevindt zich aan de parterre 21 in Almelo. Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen en we hopen u snel te zien bij Christi Footcare.

Wil je weten wat Christi Footcare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christi Footcare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christi Footcare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christi Footcare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Christi Footcare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christi Footcare

Bezoekers bekeken ook