Chronos (ROC van Twente)

Chronos (ROC van Twente) is een Restaurant gelegen aan Wierdensestraat 65 in Almelo.

Meer informatie over Chronos (ROC van Twente) in Almelo

In restaurant Chronos kun je genieten van culinaire lunches en diners verzorgd door onze horecatalenten. De maaltijden worden in meerdere gangen geserveerd en de studenten zorgen ervoor dat je van begin tot eind verwend wordt. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens leuk. Het restaurant bevindt zich op een nog onbekende locatie en de openingstijden zijn op woensdag en donderdag van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 21.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het restaurant gesloten. Als je wilt lunchen of dineren in restaurant Chronos, kun je een tafel reserveren via het online reserveringssysteem of door te bellen of te mailen naar de afdeling reserveringen. De reserveringsafdeling is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur.

Wil je weten wat Chronos (ROC van Twente) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chronos (ROC van Twente) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chronos (ROC van Twente)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chronos (ROC van Twente) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Chronos (ROC van Twente) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chronos (ROC van Twente)

Bezoekers bekeken ook