Circle-Fit Almelo

Circle-Fit Almelo is een Sportschool gelegen aan Koornmarkt 22 in Almelo.

Meer informatie over Circle-Fit Almelo in Almelo

Circle-Fit is een circuit club in Nederland met ruime openingstijden, state-of-the-art apparatuur en aantrekkelijke prijzen. Bij Circle-Fit voelt iedereen zich thuis en kun je op een ongedwongen manier aan je gezondheid werken. De Circuit Training is een leuke en eenvoudige manier van sporten die slechts 30 minuten duurt. Wil je eerst kennismaken zonder direct aan een lidmaatschap vast te zitten? Dan kun je het Flex 4 weken programma proberen. Met Circuit Training bespaar je tijd en verbeter je je algehele uithoudingsvermogen. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of meer spierkracht wilt opbouwen, bij Circle-Fit behaal je je fitnessdoelen sneller. Download de Circle-Fit app om meer uit je training te halen. Alleen leden hebben toegang tot de app. Maak een afspraak voor een proefles om de club te ervaren. Diverse klanten zijn erg tevreden over Circle-Fit en benadrukken de persoonlijke begeleiding, het gemak van de apparaten en de energie die ze krijgen van het sporten.

Wil je weten wat Circle-Fit Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Circle-Fit Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Circle-Fit Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Circle-Fit Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Circle-Fit Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Circle-Fit Almelo

Bezoekers bekeken ook