CKV Achilles Almelo

CKV Achilles Almelo is een Sportclub gelegen aan Koedijk 2 in Almelo.

Meer informatie over CKV Achilles Almelo in Almelo

Het artikel bevat verschillende onderwerpen, zoals komende wedstrijden, uitslagen, laatste nieuws en trainingstijden. Er is ook informatie over het Oktoberfest en een oud-lid van Achilles die in de Schotse Nationale selectie zit. Verder worden de trainingstijden voor het seizoen 2023-2024 vermeld, evenals de uitleg over bloktrainingen. Het artikel eindigt met informatie over hoe CKV Achilles te volgen is via sociale media, het adres van het clubgebouw en het postadres, evenals de privacy policy van de club.

Wil je weten wat CKV Achilles Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CKV Achilles Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CKV Achilles Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CKV Achilles Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar CKV Achilles Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CKV Achilles Almelo

Bezoekers bekeken ook