Com-On

Com-On is een Marketingconsultant gelegen aan De Ortolaan 12 in Almelo.

Meer informatie over Com-On in Almelo

Ik ben Loes, een communicatie- en marketingprofessional die ondernemers ondersteunt bij het behalen van hun doelen. Met mijn sterke punten in duidelijke communicatie, organisatie, planning en coördinatie help ik bij het maken van effectieve marketinguitingen, pakkende slogans en opvallende social media content. Ik heb ervaring als copywriter, marketing coördinator en communicatie ondersteuner. Daarnaast maak ik foto's die jouw product of dienst ondersteunen en een eerlijk beeld geven. Naast mijn werk ben ik moeder, getrouwd en dol op buiten zijn. Ik ben ook vrijwilliger bij Herenboeren Almelo en werk graag voor opdrachtgevers met een 'groen' randje. Klanten waarderen mijn vakkennis, efficiëntie, creativiteit, flexibiliteit en humor. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Wil je weten wat Com-On verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Com-On of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Com-On? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Com-On het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Com-On reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Com-On

Bezoekers bekeken ook