Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels

Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels is een Schoonheidssalon gelegen aan Parmentierweg 18 in Almelo.

Meer informatie over Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels in Almelo

Bij Complete Elegance kun je terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, ontharing en nagels. Demi Kosters, de eigenaresse van de salon, heeft veel ervaring en volgt de laatste trends om haar klanten altijd tevreden te stellen. Klanten zijn lovend over de kwaliteit van de behandelingen en de vriendelijke service van Demi. De salon is hygiënisch en gebruikt goede producten. Complete Elegance is gevestigd aan de Parmentierweg 18 in Almelo en is te bereiken via +31 6 48650512 of info@complete-elegance.nl.

Wil je weten wat Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Complete Elegance Wimpers, wenkbrauwen & nagels

Bezoekers bekeken ook