ContentFriends

ContentFriends is een Webdesign gelegen aan Plesmanweg 9 in Almelo.

Meer informatie over ContentFriends in Almelo

Een veelvoorkomend probleem voor websitebeheerders is het hebben van verouderde informatie op hun website. Het bijhouden van een website kost veel tijd en moeite, wat vaak ontbreekt. Als gevolg hiervan kunnen klanten niet de informatie vinden die ze zoeken en is je website moeilijk vindbaar op Google. Gelukkig biedt Content Friends de oplossing. Zij nemen een interview af met jou, je werknemers of je klanten en verwerken dit tot een geoptimaliseerde blog voor zoekmachines. Met hun unieke werkwijze zorgen ze ervoor dat je website altijd up-to-date is. Het schrijven en plaatsen van teksten, en het optimaliseren voor Google, wordt vaak gedaan door enthousiaste maar ongetrainde medewerkers. In het begin is er nog enthousiasme, maar al snel blijven berichten liggen door de dagelijkse drukte, waardoor kansen worden gemist en klanten niet voldoende geïnformeerd worden. Content Friends biedt hier een antwoord op. Door maandelijks een blog te schrijven voor je website, deel je klantervaringen, praktijkcases en zorg je voor meer bekendheid en autoriteit voor je bedrijf. Dit helpt je ook hoger in Google te komen en meer verkopen te genereren. Het beste van alles is dat je er bijna niets voor hoeft te doen. Wil je meer klanten en hoger in Google komen? Word vrienden met Content Friends!

Wil je weten wat ContentFriends verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ContentFriends of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ContentFriends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ContentFriends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar ContentFriends reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ContentFriends

Bezoekers bekeken ook