Controlscreen

Controlscreen is een Softwarebedrijf gelegen aan Twentepoort Oost 61 in Almelo.

Meer informatie over Controlscreen in Almelo

Controlscreen is een wachtkamerscherm oplossing waarmee u direct kunt communiceren met uw bezoekers en patiënten. U kunt informatie delen over behandelingen, coronavirus maatregelen, vakontwikkelingen, nieuws- en weerberichten en tandheelkundige informatie. U kunt de wachtenden verrassen met nieuwe teksten en beelden in uw eigen huisstijl of gebruik maken van de beschikbare informatie en animaties. Het beheersysteem is eenvoudig te gebruiken en u kunt uw eigen teksten toevoegen aan de afspeellijst. U kunt het scherm aanpassen zonder technische kennis en als u geen tijd of zin heeft, kunt u de wijzigingen doorsturen. Het wachtkamerscherm zorgt ervoor dat uw patiënten op de hoogte blijven van nieuwe behandelmethoden en er staan meer dan 500 tandheelkundige sheets en video's tot uw beschikking.

Wil je weten wat Controlscreen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Controlscreen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Controlscreen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Controlscreen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Controlscreen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Controlscreen

Bezoekers bekeken ook