Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA

Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA is een Huisarts gelegen aan Zilvermeeuw 1 in Almelo.

Meer informatie over Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA in Almelo

De centrale huisartsenpost Almelo (CHPA) biedt spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren. Deze post is bedoeld voor klachten die niet kunnen wachten tot het spreekuur van de eigen huisarts. De CHPA is gevestigd aan de achterkant van ZGT Almelo, bij de ingang Soeteman. Om de post te vinden, volgt men de borden 'Spoedpost' vanaf de Weezebeeksingel. Er zijn geen specifieke nieuwsberichten vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coöperatieve Centrale HuisartsenPost Almelo e.o. UA

Bezoekers bekeken ook