Cranio Truus Lucas

Cranio Truus Lucas is een Fysiotherapeut gelegen aan Rondhuisstraat 9 in Almelo.

Meer informatie over Cranio Truus Lucas in Almelo

Craniosacraal therapie is een vorm van therapie die is ontstaan uit de osteopathie en gaat ervan uit dat de mens een eenheid is bestaande uit fysieke, mentale en emotionele lagen. Door het behandelen van zowel het bewuste als het onbewuste niveau, worden de lagen weer verbonden en geheeld. Onverwerkte blokkades in een van de lagen kunnen klachten veroorzaken en hebben invloed op het algehele welbevinden en functioneren. Deze klachten kunnen zowel op fysiek als emotioneel niveau voorkomen, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, vermoeidheid, en emotionele problemen. Craniosacraal therapie kan zowel bij baby's, kinderen als volwassenen worden toegepast en kan helpen bij diverse klachten, zoals moeilijke geboorte, huilbaby's, ontwikkelingsstoornissen, rugklachten, maag- en darmklachten, migraine, allergieën, burn-out en angsten. De tarieven en vergoedingen voor craniosacraal therapie verschillen per zorgverzekeraar. Je kunt een afspraak maken door het afspraakformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen. Als je meer informatie wilt of vragen hebt, kun je het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met de craniosacraal therapeut.

Wil je weten wat Cranio Truus Lucas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cranio Truus Lucas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cranio Truus Lucas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cranio Truus Lucas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Cranio Truus Lucas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cranio Truus Lucas

Bezoekers bekeken ook