Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll

Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll is een Dansschool gelegen aan Bornerbroeksestraat 146-150 in Almelo.

Meer informatie over Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll in Almelo

InnerAll is een dansschool in Almelo die bekend staat als de gezelligste dansschool van de stad. Ze bieden verschillende activiteiten aan, waaronder danslessen, theaterlessen en zaalverhuur. Daarnaast hebben ze ook nieuws en evenementen, zoals het rooster voor het seizoen 2023/2024 en de mogelijkheid om je aan te melden voor Theater/Musical Kids. Op de website staan ook ervaringen van anderen en wordt er aangeraden om hen te volgen op social media voor meer nieuws. De contactgegevens van de dansschool zijn ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll

Bezoekers bekeken ook