Daphne's Hair Salon

Daphne's Hair Salon is een Kapper gelegen aan Vriezenveenseweg 135 in Almelo.

Meer informatie over Daphne's Hair Salon in Almelo

Daphne's Hair Salon is gesloten van 28 augustus tot en met 18 september. In de salon werken ze met KIS-producten, die gericht zijn op het herstellen van de conditie van het haar. Deze producten bevatten het Keratin Infusion System, wat de innerlijke balans van het haar herstelt en zorgt voor een perfecte basis voor elke behandeling. De productlijn van KIS is revolutionair en biedt verzorging, styling, kleuring en omvorming. Alle producten, van shampoo tot haarkleuring, zijn verrijkt met het Keratin Infusion System. Dus als je op zoek bent naar een dames- en herenkapsalon, moet je bij Daphne's Hair Salon zijn.

Wil je weten wat Daphne's Hair Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daphne's Hair Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daphne's Hair Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daphne's Hair Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Daphne's Hair Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daphne’s Hair Salon

Bezoekers bekeken ook