Dapur Kampung

Dapur Kampung is een Afhaalrestaurant gelegen aan Boddenstraat 58 in Almelo.

Meer informatie over Dapur Kampung in Almelo

Dapur Kampung is een warung in Almelo waar je écht Indonesische gerechten en snacks kunt afhalen. De naam betekent Dorpskeuken, omdat de eigenaar Nurul als kind heeft geleerd koken van zijn moeder en zusters in het dorp op West-Java. Ze bereiden hun gerechten op traditionele wijze op een houtvuur, zoals vele generaties voor hen dat deden. Hoewel deze manier van koken aan het uitsterven is in Indonesië, is de smaak van de gerechten hetzelfde gebleven, omdat ze worden bereid met geduld, liefde en verse kruiden. Bij Dapur Kampung kun je kiezen uit verschillende Indonesische gerechten en hapjes, zoals rijst, bami, kip, vlees, vis en groente- en bijgerechten. Ze bieden ook catering aan voor speciale gelegenheden en adviseren graag bij het samenstellen van de menu's. Op dit moment is Dapur Kampung gesloten vanwege vakantie, maar ze zijn weer open op vrijdag 18 augustus.

Wil je weten wat Dapur Kampung verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dapur Kampung of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dapur Kampung? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dapur Kampung het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Dapur Kampung reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dapur Kampung

Bezoekers bekeken ook