Datumvoordeelshop Almelo

Datumvoordeelshop Almelo is een Winkel gelegen aan Schoolstraat 61 in Almelo.

Meer informatie over Datumvoordeelshop Almelo in Almelo

In het begin van 2019 opende de Datumvoordeelshop zijn deuren. Het concept van de winkel is simpel: producten die over hun THT-datum heen zijn of bijna verlopen, worden verkocht voor absolute bodemprijzen. Zelfs bekende A-merken zoals Milka, Oreo en Pringles worden voor een lage prijs verkocht. Het assortiment van de Datumvoordeelshop varieert van tandpasta en pleisters tot chips en koekjes, dus er is voor ieder wat wils. De winkel maakt gebruik van social media om geweldige acties te promoten. Het verkopen van producten die over datum zijn is toegestaan, zolang dit maar duidelijk wordt vermeld aan de klanten. Door deze werkwijze vermindert de Datumvoordeelshop voedselverspilling. Als je geïnteresseerd bent om bij de Datumvoordeelshop te werken, kun je de openstaande vacatures bekijken. Hopelijk zien ze je snel in de winkel!

Wil je weten wat Datumvoordeelshop Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Datumvoordeelshop Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Datumvoordeelshop Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Datumvoordeelshop Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Datumvoordeelshop Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Datumvoordeelshop Almelo

Bezoekers bekeken ook