De Danshal

De Danshal is een Dansschool gelegen aan Virulyweg 25a in Almelo.

Meer informatie over De Danshal in Almelo

De Danshal is een dansstudio voor iedereen, met een ervaren dansleiding en altijd een gezellige sfeer. Ze bieden verschillende dansstijlen aan, waaronder jazzballet, streetdance, hiphop en cardio latin dance. Ze willen hun liefde en passie voor dansen delen met iedereen van vier jaar en ouder. Daarnaast starten ze ook wedstrijdteams en showdanceteams. De dansstudio is officieel aangesloten bij de KNGU en zal deelnemen aan landelijke wedstrijden. De dansstudio heeft een team van ervaren dansleidsters en streven naar ontwikkeling op alle leefgebieden van hun leden. Ze willen een laagdrempelige en accepterende cultuur creëren. De lessen worden gegeven op twee locaties, in Vriezenveen en Almelo. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat De Danshal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Danshal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Danshal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Danshal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Danshal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Danshal

Bezoekers bekeken ook