De Deur Almelo

De Deur Almelo is een Evangelische kerk gelegen aan Clematisstraat 2-A in Almelo.

Meer informatie over De Deur Almelo in Almelo

Evangelie Gemeente De Deur is een Evangelische kerk in Almelo, die actief en enthousiast is in het vernieuwen van mensenlevens door middel van Gods woord. Ze hebben een wereldwijde visie om het evangelie te verkondigen. Ze zijn in het voorjaar van 2020 gestart, maar vanwege de COVID-19-pandemie moesten ze later beginnen dan gepland. Nu zijn ze echter klaar om het evangelie te verkondigen en staan ze open voor vragen en meer informatie over hun kerk en activiteiten. Ze verhuizen naar een nieuwe locatie in Wijkcentrum De Schöppe, waar ze wekelijks diensten houden op zondagochtend om 11.00 uur en zondagavond om 18.00 uur, evenals een woensdagavondbijbelstudie om 19.30 uur. Na elke dienst is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. De kerk biedt kinderopvang, parkeergelegenheid en is rolstoeltoegankelijk. De contactgegevens en het adres van de kerk zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat De Deur Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Deur Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Deur Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Deur Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Deur Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Deur Almelo

Bezoekers bekeken ook