De Fabriek

De Fabriek is een Vereniging of organisatie gelegen aan Planthofsweg 53 in Almelo.

Meer informatie over De Fabriek in Almelo

De Fabriek in Almelo is een leer- en werkbedrijf waar gedetineerden, werkgestraften, mensen met een beperking en langdurig werklozen samenwerken aan hun re-integratie. Ze krijgen hier de mogelijkheid om beroepsgerichte en algemene vaardigheden te leren en erkende certificaten te behalen, wat hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot. De Fabriek is BRC-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van het British Retail Consortium, wat een goede garantie is voor opdrachtgevers. Ze hanteren HACCP-richtlijnen om voedselveiligheid te waarborgen en hebben de risico's in kaart gebracht en preventieve maatregelen genomen in het productieproces. Gedetineerden die met voedsel werken hebben training gekregen op het gebied van voedselhygiëne en hebben het verplichte HACCP-certificaat behaald. In-Made winkels, die kruidenierswaren verkopen, passen zich aan de wensen van de gedetineerde klanten aan en spelen in op trends zoals digitaal bestellen.

Wil je weten wat De Fabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Fabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fabriek

Bezoekers bekeken ook