De Mandarijn

De Mandarijn is een Chinees restaurant gelegen aan Boddenstraat 64 in Almelo.

Meer informatie over De Mandarijn in Almelo

Woensdag 18 oktober en donderdag 19 oktober zijn wij gesloten, maar op vrijdag 20 oktober zijn we weer geopend vanaf 16.00 uur. Je kunt nu ook via Whatsapp een bestelling plaatsen, vooral handig tijdens drukke momenten zoals de spits. Ons Whatsapp-nummer is 0625527767. Als je voor minimaal €15,- bestelt, bezorgen wij het bij je thuis voor €2,50 bezorgkosten. Daarnaast hebben we ook een speciaal maandmenu voor oktober, speciaal samengesteld door de chef voor een aantrekkelijke prijs van €23,80 voor 2 personen. Het menu bestaat uit kroepoek, Tja Wan Tan, 2 spiezen Saté Ajam, Babi Pangang, Tjap Tjoy, Kou Loy Kai (gepaneerde kipfilet in zoetzure saus) en je kunt kiezen voor Nasi, Bami of Witte rijst erbij. We bezorgen bestellingen vanaf €15,00 met €2,50 bezorgkosten erbij. Onze openingstijden zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat De Mandarijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Mandarijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Mandarijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mandarijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Mandarijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Mandarijn

Bezoekers bekeken ook