De Noordrand Huisartsen

De Noordrand Huisartsen is een Huisarts gelegen aan Klokkenbelt 51 in Almelo.

Meer informatie over De Noordrand Huisartsen in Almelo

Huisartsen Almelo, J. de Heer en P. Stamsnieder, zijn gevestigd aan de Klokkenbelt 5 in Almelo. De praktijk is telefonisch bereikbaar op verschillende tijdstippen voor het maken van afspraken, het inplannen van huisbezoeken en het beantwoorden van vragen. Buiten deze tijden is de praktijk alleen voor spoedgevallen bereikbaar en wordt er doorverwezen naar waarnemend artsen of de CHPA. Voor spoedgevallen in de avonduren en in het weekend kan er contact opgenomen worden met de CHPA. Op de website van de praktijk wordt actuele informatie gepubliceerd over afwijkende openingstijden, waarneming en nieuws. Daarnaast biedt de website ook de mogelijkheid om online gezondheidszaken te regelen, zoals het maken van een afspraak of het stellen van een vraag. Ten slotte is er een QR-code beschikbaar om de gegevens van de praktijk toe te voegen aan het adresboek.

Wil je weten wat De Noordrand Huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Noordrand Huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Noordrand Huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Noordrand Huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Noordrand Huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Noordrand Huisartsen

Bezoekers bekeken ook