De Ontmoeting

De Ontmoeting is een Protestantse kerk gelegen aan Hoornbladstraat 29A in Almelo.

Meer informatie over De Ontmoeting in Almelo

De Ontmoeting Almelo is een Protestantse gemeente die zich richt op het verwelkomen van gasten en het centraal stellen van het Evangelie. In deze gemeente staat Jezus centraal en is Hij de hoeksteen. De gemeente wil actief zijn in de buurt en nadenken over hoe ze elkaar van dienst kunnen zijn. Ook is er jeugdwerk waarbij jongeren samen kunnen komen en leuke dingen kunnen doen. De samenkomsten draaien om de aanwezigheid van God en de ontmoeting met Hem. De gemeente is nog in opbouw en wil een warme uitstraling hebben. Er is ook een koffie-café waar mensen kunnen langskomen voor een bakkie en een goed gesprek. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, zoals een kring voor jonge ouders en creatieve bijdragen aan werken van barmhartigheid. Ten slotte is er de mogelijkheid om contact op te nemen met de gemeente via een formulier of de contactpagina.

Wil je weten wat De Ontmoeting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ontmoeting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ontmoeting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ontmoeting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Ontmoeting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ontmoeting

Bezoekers bekeken ook