De Schelfhoed

De Schelfhoed is een Medisch centrum gelegen aan Drakensteyn 511 in Almelo.

Meer informatie over De Schelfhoed in Almelo

Huisartsenpraktijk de Schelfhoed is een HOED waar meerdere huisartsen in een gezamenlijk gebouw werken. Elke patiënt heeft zijn eigen huisarts als aanspreekpunt. In de praktijk werken Dr. de Boer, Dr. Lubbers, Dr. Meppelink, Dr. Start en Dr. Lansink als vaste waarneemster. De medewerkers, zoals assistenten en praktijkondersteuners, werken voor alle praktijken. Op de website van de praktijk vind je alle informatie over wie ze zijn, wat ze doen, openingstijden en praktijkregels. Ze proberen ook relevant nieuws te delen via de website en horen graag als er informatie ontbreekt. Daarnaast is er informatie over het telefoonsysteem, waarbij terugbel afspraken worden gemaakt om de wachttijd voor patiënten te verminderen. Er is ook een extra huisarts, Dr. Lansink, werkzaam in de praktijk. De praktijk is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van een korte sluiting tussen 12.30 en 13.30 uur. Voor spoedgevallen is de praktijk bereikbaar via een ander telefoonnummer. Er is ook contactinformatie verstrekt voor de verschillende huisartsen en andere nummers, zoals ambulance en huisartsenpost.

Wil je weten wat De Schelfhoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schelfhoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schelfhoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schelfhoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Schelfhoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schelfhoed

Bezoekers bekeken ook