De Sporthal

De Sporthal is een Sportschool gelegen aan Woonboulevard 48 in Almelo.

Meer informatie over De Sporthal in Almelo

Bij De Sporthal kun je terecht voor persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken, zowel individueel als in een kleine groep. Ook bieden ze groepslessen aan waarbij je samen werkt aan conditie en fitheid op je eigen niveau. Daarnaast kunnen bedrijven bij De Sporthal terecht voor bedrijfstrainingen om hun medewerkers in beweging te krijgen. Ze geven ook voedingsadvies, omdat voldoende beweging en gezonde voeding goed zijn voor je gezondheid. Bij De Sporthal kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden, van fitnessen tot personal training. Ze doen er alles aan om op een goede manier aan je gezondheid te werken, of je nu wilt afvallen, sterker worden of revalideren. Je kunt langskomen voor een bakje koffie of een gratis proefles om kennis te maken met De Sporthal, dé sportschool in Almelo voor zowel beginners als ervaren sporters.

Wil je weten wat De Sporthal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sporthal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sporthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sporthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Sporthal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sporthal

Bezoekers bekeken ook