De Tafel van An

De Tafel van An is een Catering gelegen aan Deldensestraat 189 in Almelo.

Meer informatie over De Tafel van An in Almelo

An is de eigenaresse van De Tafel van An, waar ze als zelfstandig werkend kok heerlijke gerechten bereidt. Ze is een levensgenieter en houdt van wijn, bier en lekker eten. An is gastvrij en creatief en maakt haar eigen recepten, waarbij ze zoveel mogelijk gebruik maakt van verse en biologische producten. Ze verzorgt graag etentjes op locatie en heeft veel kennis van wijn en spijs en bier en spijs. Als coachkok geeft ze advies over menu's, koken, en de keuze van wijn of bier. Gasten zijn erg tevreden over An's kookkunsten en haar vermogen om mensen te verrassen met smaakvolle gerechten. Als je wilt reserveren of een vraag hebt, kun je contact met haar opnemen.

Wil je weten wat De Tafel van An verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tafel van An of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tafel van An? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tafel van An het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Tafel van An reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tafel van An

Bezoekers bekeken ook