De Toonbankgigant

De Toonbankgigant is een Meubelgroothandel gelegen aan Virulyweg 37A in Almelo.

Meer informatie over De Toonbankgigant in Almelo

Bij ons kunt u toonbanken kopen die uit voorraad leverbaar zijn en de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. We zijn ook sterk in maatwerk, waarbij onze toonbanken als één geheel worden geproduceerd zonder bouwpakketten of koppelnaden. We hebben verschillende modellen, waaronder de Cremarble en Trendwood, die een mix zijn van moderne strakke lijnen en de warme look van hout. Deze toonbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zowel in de showroom bekeken worden als online besteld worden. Naast de standaard productielijnen bieden we ook maatwerk aan, waarbij we volledig aan de wensen van onze klant voldoen. Dit geldt niet alleen voor toonbanken, maar ook voor de volledige meubilering van uw zaak. U kunt een afspraak maken of een online aanvraag doen.

Wil je weten wat De Toonbankgigant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Toonbankgigant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Toonbankgigant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Toonbankgigant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar De Toonbankgigant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Toonbankgigant

Bezoekers bekeken ook