DEKSELS Lunch, Tapas en Meer

DEKSELS Lunch, Tapas en Meer is een Restaurant gelegen aan Ootmarsumsestraat 59 in Almelo.

Meer informatie over DEKSELS Lunch, Tapas en Meer in Almelo

Het bijzondere restaurant DEKSELS in Almelo, gevestigd in een monumentaal pand, heeft haar menukaart uitgebreid. Naast de heerlijke vers belegde broodjes, biedt DEKSELS nu ook gerechten met verse huisgemaakte en eerlijke streekproducten aan. Je kunt genieten van deze lekkernijen in een ongedwongen Zuid Amerikaanse sfeer. Voor contactinformatie kun je bellen naar 0546 538081 of een email sturen naar info@deksels-almelo.nl.

Wil je weten wat DEKSELS Lunch, Tapas en Meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DEKSELS Lunch, Tapas en Meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DEKSELS Lunch, Tapas en Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DEKSELS Lunch, Tapas en Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar DEKSELS Lunch, Tapas en Meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DEKSELS Lunch, Tapas en Meer

Bezoekers bekeken ook