Délifrance Almelo

Délifrance Almelo is een Restaurant gelegen aan Passage 1 in Almelo.

Meer informatie over Délifrance Almelo in Almelo

Délifrance Almelo is een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Franse broodproducten. Ze hebben een uitgebreid assortiment en zijn gevestigd op Passage 1 in Almelo. Het restaurant is elke dag geopend tot 17:00 uur. Délifrance Almelo biedt ook bezorging aan, zodat je kunt genieten van hun huisgemaakte producten in het comfort van je eigen huis. Ze hebben ook een sterke aanwezigheid op social media, waar ze hun authentieke Franse lekkernijen delen en updates geven over het laatste nieuws, inspiratie en aanbiedingen. De kwaliteit van Délifrance is hoog, omdat ze al hun brood zelf maken met meel van hun eigen Franse graanvelden. Dus als je jezelf even in Frankrijk wilt wanen, is Délifrance Almelo de plek om naartoe te gaan.

Wil je weten wat Délifrance Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Délifrance Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Délifrance Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Délifrance Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Délifrance Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Délifrance Almelo

Bezoekers bekeken ook