Demato

Demato is een Tandarts gelegen aan De Patrijs 3 in Almelo.

Meer informatie over Demato in Almelo

De tekst beschrijft een volledig geautomatiseerde reinigingsmachine die geen voorbereidende werkzaamheden vereist en milieuvriendelijk en zuinig is. Er zijn geen extra kosten voor dure chemicaliën, alleen leidingwater is nodig. De machine vangt de resten van alginaten, siliconen en gips op in een afvalbak, zodat ze niet in het afvalwater terechtkomen. De afmetingen van de machine zijn 510 x 490 x 570 mm en de stroomvoorziening is 230 V / 50 Hz / 2,7 KW. De machine kan worden aangesloten op een waterkraan met een 3/4" wateraansluiting en heeft een netsnoer van 1,5 meter. De machine kan 25 afdrukken van alginaten maken in ongeveer 2 minuten, 10 afdrukken van siliconen/impregum in dezelfde tijd en 20-25 articulatieplaten in 2 minuten. Als je een demonstratie in je laboratorium wilt, kun je contact opnemen met Demato Holland via telefoonnummer 0031-6-10903526.

Wil je weten wat Demato verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Demato of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Demato? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demato het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Demato reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Demato

Bezoekers bekeken ook