Didux.io

Didux.io is een Softwarebedrijf gelegen aan Laan van Indië 28 in Almelo.

Meer informatie over Didux.io in Almelo

We bouwen slimme applicaties. Decentrale applicaties met de nadruk op privacy, veiligheid, schaalbaarheid en gebruikersgerichtheid. Didux.io is een uniek hybride blockchain-platform dat hybride transacties, hybride slimme contracten en hybride decentrale applicaties mogelijk maakt - met 'hybride' verwijzend naar zowel publiek als privé. De Didux.io blockchain zal de privacy van individuele gegevens waarborgen en tegelijkertijd volledige transparantie bieden van de organisaties waarmee deze individuen interactie hebben. Onze producten hebben verschillende functies, waaronder Proofme, Wallet, Explorer en Quake. Met Proofme kunt u uw identiteitsgegevens delen wanneer u dat wilt, met wie u wilt en voor hoelang u wilt. We hebben ook een team van professionals en bieden nieuws en contactinformatie op onze website.

Wil je weten wat Didux.io verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Didux.io of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Didux.io? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Didux.io het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Didux.io reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Didux.io

Bezoekers bekeken ook