Dijkstra Schilderwerken

Dijkstra Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Nijreesmiddenweg 10 in Almelo.

Meer informatie over Dijkstra Schilderwerken in Almelo

Dijkstra Schilderwerken is een allround schildersbedrijf in Almelo met jarenlange ervaring in schilderwerk, behangen en glas zetten. Ze doen zowel binnen- als buitenwerk en ook het onderhoud van schilderwerk en houtrotreparatie. Ze kunnen zowel grote als kleine projecten aan en werken voor particulieren, bedrijven en VvE's in Almelo en omgeving. Ze hebben een vaste klantenkring opgebouwd en komen altijd eerst langs om het werk te bekijken en advies te geven. Ze leveren secuur werk, houden hun vakkennis bij en werken met goede materialen. Ze zijn trots op hun motto "Eens klant, altijd klant" en komen graag terug voor een opknapbeurt na een aantal jaren. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Wil je weten wat Dijkstra Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dijkstra Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dijkstra Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkstra Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Dijkstra Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dijkstra Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook