Doopsgezinde kerk

Doopsgezinde kerk is een Kerk gelegen aan Grotestraat 57 in Almelo.

Meer informatie over Doopsgezinde kerk in Almelo

De Doopsgezinde Gemeente Twente is een open en gastvrije gemeenschap van gelovigen. Zij verwoorden en beleven hun geloof op moderne, ondogmatische en kritische wijze, gebaseerd op een eigentijds verstaan van de Bijbel. Vredesgetuigenis, maatschappelijke betrokkenheid, persoonlijke belijdenis en volwassendoop zijn kernwaarden van hun doopsgezinde traditie. De gemeente is actief in Almelo, Borne, Hengelo en Enschede en biedt een breed scala aan activiteiten aan. Ze nodigen geïnteresseerden uit om hun kerkdiensten bij te wonen, die ook via de website kunnen worden gevolgd. Daarnaast worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals activiteiten voor de jeugd, een briefkaartenactie voor vrede en een vredeswandeling. Op 4 november vindt het evenement "Orgel op zaterdag" plaats, waarbij Liga Vilmane (orgel) en Elske te Lindert (sopraan) optreden. De gemeente Twente is te vinden op de Vijverlaan 31 in Hengelo.

Wil je weten wat Doopsgezinde kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Doopsgezinde kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde kerk

Bezoekers bekeken ook