Dumocom BV

Dumocom BV is een Hoofdkantoor gelegen aan Bedrijvenpark Twente 162 in Almelo.

Meer informatie over Dumocom BV in Almelo

Dumocom is een bedrijf dat petflessen produceert. Ze streven ernaar om dit zo eenvoudig, efficiënt en duurzaam mogelijk te doen, zodat de klanten hiervan kunnen profiteren. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar product of een uniek design, bij Dumocom zit je goed. Ze hebben een breed scala aan standaard modellen in hun webshop en kunnen ook op maat gemaakte modellen leveren. Dumocom blinkt uit in het snel leveren van grote en kleine volumes tegen een scherpe prijs. Ze ontwerpen aantrekkelijke flessen voor cosmeticamerken en leveren petflessen aan producenten van schoonmaakmiddelen. Ook food-fabrikanten kiezen steeds vaker voor Dumocom vanwege de gezondere producten, duurzame productie en nadruk op marketing en design. Dumocom kan snel, flexibel en duurzaam produceren dankzij hun efficiënt productieproces en kleinere voorraden. Ze hechten veel waarde aan samenwerking en nemen initiatiefrijke mensen met een ondernemersgeest aan boord. Dumocom heeft ook enkele standaard favoriete modellen en heeft gewerkt aan bijzondere ontwerpen, zoals een vierkante fles voor een sappenmerk en een petfles melkbus voor een yoghurtsaus. Het bedrijf is gevestigd in Almelo, Nederland en heeft contactgegevens beschikbaar voor klanten om contact op te nemen.

Wil je weten wat Dumocom BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dumocom BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dumocom BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dumocom BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Dumocom BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dumocom BV

Bezoekers bekeken ook