Eetcafé - Cafetaria Apollo

Eetcafé - Cafetaria Apollo is een Snackbar gelegen aan Apollolaan 17 in Almelo.

Meer informatie over Eetcafé - Cafetaria Apollo in Almelo

Bij Eetcafe - Cafetaria Apollo kun je genieten van heerlijke gerechten zoals biefstuk, spareribs, apolloburger en biefstukspies. De biefstuk wordt bereid op een lavagrill en is volledig naar wens aan te passen. Voor slechts €15,95 kun je al genieten van een biefstukmenu. Daarnaast bieden ze ook een spareribs menu voor €17,95 en een apolloburger menu vanaf €13,95. Je kunt zowel telefonisch als online bestellen en je bestelling afhalen. Ze hebben ook verschillende acties waar je je voor kunt inschrijven en houden je op de hoogte van het laatste nieuws. Het eetcafé is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 11.30 tot 20.00 uur, op vrijdag van 11.30 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 21.00 uur.

Wil je weten wat Eetcafé - Cafetaria Apollo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé - Cafetaria Apollo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé - Cafetaria Apollo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé - Cafetaria Apollo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Eetcafé - Cafetaria Apollo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé – Cafetaria Apollo

Bezoekers bekeken ook