Eetcafé Truva ben wok

Eetcafé Truva ben wok is een Wokrestaurant gelegen aan Schuttenstraat in Almelo.

Meer informatie over Eetcafé Truva ben wok in Almelo

Schuttenstraat 10 in Almelo is een locatie waar je kunt genieten van heerlijk eten. Het is een restaurant dat gespecialiseerd is in wokgerechten en Truva, een andere eetgelegenheid, ook op dezelfde locatie, biedt ook heerlijke gerechten aan. Het restaurant is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag, maar op donderdag en zondag kun je er terecht van 17:00 tot 00:00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn ze zelfs geopend tot 04:00 uur, dus je kunt er ook laat op de avond nog terecht. De website van het restaurant is ontworpen en gerealiseerd door Designendrukwerk.

Wil je weten wat Eetcafé Truva ben wok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Truva ben wok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Truva ben wok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Truva ben wok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Eetcafé Truva ben wok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Truva ben wok

Bezoekers bekeken ook