Efendi Bbq

Efendi Bbq is een Barbecuerestaurant gelegen aan Grotestraat 141 in Almelo.

Meer informatie over Efendi Bbq in Almelo

Efendi Bbq is een traditioneel Turks restaurant met een moderne twist. Ze serveren heerlijke gerechten en maken gebruik van speciale snijmessen om het vlees extra mals te maken. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om zelf vlees, vis of vegetarische gerechten te bereiden op de barbecue. Er zijn tafels met ingebouwde barbecues en een eigen afzuigkap, waar je onbeperkt kunt barbecueën met 2 tot 8 personen gedurende twee uur. Daarnaast is er ook een à la carte gedeelte waar je van het menu kunt bestellen. Het restaurant is de perfecte plek om te genieten met vrienden en familie. Je kunt ook online bestellen of een reservering maken. Het restaurant is gelegen aan de Grotestraat 139-141 in Almelo en is geopend van woensdag tot en met maandag van 16:00 tot 22:00.

Wil je weten wat Efendi Bbq verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Efendi Bbq of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Efendi Bbq? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Efendi Bbq het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Efendi Bbq reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Efendi Bbq

Bezoekers bekeken ook