Elisaparochie

Elisaparochie is een Accomodatie gelegen aan Rembrandtlaan 23 in Almelo.

Meer informatie over Elisaparochie in Almelo

De Elisaparochie in Almelo organiseert wekelijkse vieringen op zondagochtend om 9.30 uur. Voor het actuele overzicht van de vieringen kunt u op de website kijken. Als u niet fysiek aanwezig kunt zijn, is er ook een livestream beschikbaar via een link op de website. De parochie wordt graag gesteund en u kunt een bijdrage overmaken via de QR-code op de website of in de collectemanden bij de uitgang van de kerk. Het adres van de parochie is Rembrandtlaan 23 in Almelo en voor dringende vragen of het melden van een overlijden kunt u bellen naar 0546-545043. Het pastoraal centrum is op maandag, woensdag en vrijdagochtend geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Wil je weten wat Elisaparochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elisaparochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elisaparochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elisaparochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Elisaparochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elisaparochie

Bezoekers bekeken ook