Elit Beauty & Cosmetics

Elit Beauty & Cosmetics is een Schoonheidssalon gelegen aan Bornerbroeksestraat 243 in Almelo.

Meer informatie over Elit Beauty & Cosmetics in Almelo

Elit Beauty & Cosmetics is een allround beautysalon in Almelo waar u terecht kunt voor diverse behandelingen. Eigenaresse Dilber is een veelzijdige schoonheidsspecialiste met expertise in laserontharing. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een cursus over verantwoord zonnebankgebruik. Sinds 2018 heeft ze haar eigen zaak en leidt ze een team van gespecialiseerde zzp'ers. Het salon is geopend op afspraak van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 18.00 uur. Buiten kantooruren is het ook mogelijk om een sessie te boeken. Het salon maakt gebruik van apparatuur die voldoet aan de Nederlandse normen en regelgeving. Ze blijven continu op zoek naar vernieuwende methodes om hun aanbod scherp te houden en bieden regelmatig voordelige acties aan. Bij Elit Beauty & Cosmetics kunt u genieten van een ontspannende schoonheidsbehandeling.

Wil je weten wat Elit Beauty & Cosmetics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elit Beauty & Cosmetics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elit Beauty & Cosmetics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elit Beauty & Cosmetics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Elit Beauty & Cosmetics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elit Beauty & Cosmetics

Bezoekers bekeken ook