Enjoy Your Feet

Enjoy Your Feet is een Nagelstudio gelegen aan Henri Dunantstraat 5 in Almelo.

Meer informatie over Enjoy Your Feet in Almelo

Enjoy Your Feet is de pedicurepraktijk van Brenda Stern, een meervoudig gespecialiseerde pedicure. Haar praktijk is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, en is opgenomen in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). De behandelingen worden uitgevoerd in de praktijk in Almelo, maar ook op locatie, zoals in verzorgings- en bejaardenhuizen, en bij de cliënt thuis. De praktijk bevindt zich in de oude Acaciaschool, op de begane grond en is voorzien van alle benodigde comfort en apparatuur. Het adres is Nieuwstraat 171 in Almelo, met de ingang via de Nachtegaalstraat. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06 16 52 73 50 of mailen.

Wil je weten wat Enjoy Your Feet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Enjoy Your Feet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Enjoy Your Feet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enjoy Your Feet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Enjoy Your Feet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Enjoy Your Feet

Bezoekers bekeken ook