Erve Asito

Erve Asito is een Stadion gelegen aan Van Riemsdijkplein 1 in Almelo.

Meer informatie over Erve Asito in Almelo

Erve Asito is het stadion van Heracles Almelo. Het werd ontworpen door Hans van Dobbelsteen en opende zijn deuren op 10 september 1999. De openingswedstrijd werd gespeeld tegen FC Zwolle en Job ten Thije scoorde het eerste doelpunt in het stadion. In 2005 werd de capaciteit van het stadion uitgebreid van 6.900 naar 8.500 plaatsen. In 2014 vond er een vernieuwbouw plaats, waarbij onder andere de capaciteit opnieuw werd vergroot. Het stadion heeft nu 12.080 stoelen, waarvan 500 voor bezoekende supporters. Naast de plaatsen voor supporters heeft het stadion ook 20 skyboxen met 300 stoelen en 1.700 business-seats.

Wil je weten wat Erve Asito verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Asito of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Asito? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Asito het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Erve Asito reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Asito

Bezoekers bekeken ook