Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo

Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo is een Brasserie gelegen aan Hagenborgh 4 in Almelo.

Meer informatie over Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo in Almelo

Bij Natuurhus Almelo kan je terecht voor heerlijk eten en drinken. Of je nu op zoek bent naar een restaurant, bistro of lunchroom, hier kan je voor alle gangen terecht. Je kan eenvoudig online een lunch, borrel of cadeaubon bestellen. Daarnaast kan je ook een datum reserveren voor een geheel verzorgd feestje. Op de website kan je foto's vinden van het pand, gasten en activiteiten rondom het Doepark. Er is ook een nieuwe website gelanceerd voor Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo. Daarnaast kan je hier ook kinderfeestjes en bedrijfsuitjes vieren. Op de website kan je ook de openingstijden vinden, waarbij ze op maandag geen lunchkaart hebben en afwijkende openingstijden hebben bij feestjes en bijeenkomsten.

Wil je weten wat Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eten & Drinken bij Natuurhus Almelo

Bezoekers bekeken ook